Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringshjälp med Visma

Visma Spcs vänder sig i första hand till småföretagare, men de arbetar även med större företag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. De erbjuder hjälp med bokföring, fakturering, lönehantering och annan ekonomisk administration. 

Visma Spcs ingår i företaget Vismas koncern. Visma arbetar även med andra verksamheter inom IT. Till exempel Visma Advantage som erbjuder företag hjälp med inköp och rabatter, Visma Enterprise som erbjuder digitala lösningar till företag och Visma Consulting som arbetar med utveckling av IT-lösningar. 

Innan du väljer bokföringshjälp

Varesig du letar efter ett program för bokföring eller en bokföringsbyrå är det viktigt att jämföra vilka tjänster de kan erbjuda och till vilket pris. Att jämföra offerter mellan olika redovisningsbyråer är ett effektivt sätt att få en överblick över vad de erbjuder - och vad de kan erbjuda dig. Hitta det företag som erbjuder den hjälp ditt företag behöver med det mest förmånliga erbjudandet. 

Detta erbjuder Visma

Visma erbjuder en rad produkter och tjänster för att förenkla livet för företagare.

Bokföring 

Visma erbjuder bokföringsprogram som man antingen kan välja att använda online över webben eller som installeras på datorn. De har flera olika varianter - och i de flesta ingår dessutom fakturering. 

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi finns i tre olika varianter. eEkonomi Fakturering erbjuder stöd med fakturering av kunder. eEkonomi Smart ger möjlighet att utnyttja tjänster för både fakturahantering och bokföring. eEkonomi Pro ger utökad bokföring och fakturahantering.

Fakturera

Fakturera automatiskt antingen via brev, pdf eller e-faktura. Programmet sköter fakturahanteringen oavsett vilken form den ska skickas i. Fakturorna är snygga och professionella och du kan skicka dem direkt via din mobil, surfplatta eller via din dator. Återkommande fakturor kan automatiseras. 

Om du har Smart eller Pro sker bokföringen av fakturorna automatiskt om du fakturerar digitalt.

Bokföring

Vismas digitala programvara kopplas direkt till din bank vilket gör att alla händelser bokförs automatiskt. Detta innebär att din bokföring och dina siffror alltid är uppdaterade och korrekta. 

eEkonomis app

Appen eEkonomi ger en snabb överblick över ditt företags ekonomi och nya händelser. Skicka fakturor när det passar dig, kontakta kunder och bli påmind om viktiga händelser. 

Deklarera 

Att deklarera är något som många som driver företag bävar inför. Visma eEkonomi tillhandahåller ett tillval som förenklar deklarationen. Med tillvalet kan du med enskild näringsverksamhet eller aktiebolag deklarera snabbt och smidigt. 

eEkonomi ger även hjälp med: 

 • Kvitton kan laddas upp digitalt
 • ROT- och RUT-avdrag
 • Massfakturering
 • Anläggningstillgångar
 • Budgetering
 • Analyser

Visma Administration 

Visma Administration är ett program för bokföring som laddas ner till din dator. Det är alltså inte digitalt som Visma eEkonomi. Programmet finns i två olika varianter: Administration 500 och Administration 200. 

Visma Administration 200 och 500

Visma Administration 200 ger bokföring, leverantörsfakturor, möjligheten att hantera elektroniska fakturor och budget-överblick. 

Visma Administration 500 ger dessutom fakturering, möjligheten att skicka elektroniska fakturor, ROT- och RUT-avdrag och prisinlsäning. 

Händelserna i ditt företag förs enkelt in i bokföringsprogrammet. Faktureringen sköts digitalt. Välj om du vill fakturera via brev, pdf eller som e-faktura. Visma skickar fakturan oavsett form. Fakturorna du tar emot förs automatiskt in i programmet för att förenkla din bokföring. 

Visma erbjuder även:

 • Visma Lön - Lönehaanteringsprogram
 • Visma Tid - Tidsrapporteringssystem 
 • Affärssystem
 • Kurser i Vismas program
 • Bokföringskurs

Så fungerar Visma

Som kund hos Visma väljer du mellan ett digitalt och webbaserat system för bokföring och hantering av fakturor eller en fristående programvara. Välj den lösning som passar ditt företag och dina preferenser. Visma handleder dig vid bytet från ditt gamla program till Visma. Information om hur programmet fungerar finns på Vismas hemsida och inne i programmet. Du kan även kontakta Vismas support för hjälp. 

Ta in offert för hjälp med Visma

Varför göra allt själv när du istället kan fokusera på det du kan bäst? Det finns många ekonomer, revisorer och skattexperter som jobbar i Visma och kan göra det som det tar dig flera timmar att göra på bara några minuter.

 

Ta in en offert genom att du beskriver din situation, med bland annat omsättning och antalet verifikat per månad och vad du önskar ha hjälp med så kommer ett antal företag och/eller företagare som kan hjälpa dig med bokföring i Visma att skicka en offert till dig.

Det är smidigt och enkelt och helt utan förpliktelser. Naturligtvis kan priset också bli bättre eftersom du konkurrensutsätter dem när du gör en offertförfrågan till många olika aktörer genom oss.

Våra senaste förfrågningar

Lars bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Lars Rohlin Entreprenad i Västerås

Christian bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokslut och deklaration

Katriina bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Min son håller på att starta enskild firma för sitt arbete som personlig tränare och grupptränare på ett gym. Han har ont om tid och behöver därför hjälp både med start av företaget och löpande med bokföring och bokslut/årsredovisning. Han bor och arbetar i Stockholm.

Camilla bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Enklare bokföring. Skatter, moms, bokslut, årsredovisning, deklaration och lönerapportering.

Per bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hej,

Min tjej har en enskild firma och haft en person som skött bokföringen löpande, men nu går inte den personen att få tag i och det är snart slutdatum för när det ska vara inskickat.
Vi har inte tillgång till bokföringsprogrammet etc, men alla månader hittills…

Helen bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

behöver hjälp med månadsavstämningar.

Lars bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring för ett mindre jordbruk med ca 120 verifikationer per år. Jag för in via speedleadger i dag.

Martin bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vi behöver hjälp med att få ihop årsredovisningen för vår nystartade Bostadsrättsförening om 6 fastigehter (16 lägenheter) i Vemdalsfjällen.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.