Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringshjälp med Fortnox

Fortnox är en plattform som erbjuder hjälp med bokföring och ekonomisk administration i ditt företag. De vänder sig till småföretagare, redovisningsbyråer och föreningar. De är ett av de äldre företagen på marknaden som har arbetat uteslutande på webben. Fortnox kan hjälpa dig med ekonomisk administration som bokföring, fakturering, löner och utläggningar - allt det man helst slipper om man är egenföretagare helt enkelt. 

Innan du väljer bokföringshjälp

Innan du väljer bokföringshälp är det viktigt att jämföra tjänster och priser hos olika företag. Jämför bokföringsprogram och jämför bokföringsbyråer. Få den hjälp just ditt företag behöver till det mest förmånliga priset. Att jämföra offerter mellan flera olika bokföringsbyråer ger en snabb och tydlig överblick över deras tjänster. På så sätt kan du hitta den hjälp till företag behöver. 

Detta erbjuder Fortnox

Bokföring

Fortnox erbjuder ett webbaserat bokföringsprogram. Målet med bokföringsprogrammet är att det ska vara enkelt och smart så att vardagen som företagare blir lättare och man slipper lägga tid och energi på ekonomisk administration. 

All bokföring sker elektroniskt. Det betyder att du kan gå in och lägga till information och göra ändringar var du än är. Du behöver alltså inte sitta hemma vid skrivbordet med din kassabok. Bokföringen är enkel att förstå och tydlig - du får alltså en tydlig bild av hur ditt företag mår ekonomiskt och kan snabbt ta beslut därefter. 

Fakturering 

Grunden i ett företag är att kunna ta betalt för de varor och tjänster man erbjuder. Fortnox erbjuder hjälp med den här delen - alltså faktureringen. Fakturering från Fortnox sker online. Du kan alltså fakturera var du än är, och även från din mobiltelefon. Tillsammans med bokföringsprogrammet från Fortnox sker fakturering och bokföring i symbios med varandra.

Lägg till Fakturaservice för att få hjälp med att skicka fakturan, påminnelser, makulering och information om när fakturan är betald. 

Lön

Har du anställda i ditt företag? Du kan du få hjälp med löner och lönerapportering med Fortnox. Fortnox löneprogram ger dig smart och enkel lönehantering, tydlig närvaro- och frånvarorapportering och en tydlig överblick över ditt företags ekonomi.

Är du ensam anställd i ditt företag? Med Fortnox Lön Mini får du tillgång till en enkel funktion i Fortnox app som betalar ut din egen lön. Fortnox har ett samarbete med Skatteverket som gör att skatt och arbetsgivaravgifter automatiskt dras av innan din lön betalas ut. Lönen bokförs dessutom automatiskt om du har bokföringsprogram från Fortnox. 

Offert 

Med offert- och orderhanteringsprogrammet Offert & Order kan du få hjälp med att skapa offerter och orderbekräftelser som sammanlänkas med faktureringen. Du får möjlighet att skicka en offert eller order över mail, ett artikelregister med smarta funktioner för enkel hantering och möjlighet att skapa samlingsfaktura på flera orders. Säljer du tjänster som täcks av ROT- eller RUT-avdrag? Då får du hjälp med det via Fortnox programvara. 

Hos Fortnox kan du även få hjälp med: 

  • Lager - Ett lagerprogram som ger en tydlig överblick över lagorsaldo. Du kan även få hjälp med administration av inköp, inkommande lager och sammanlänkning med rätt faktura. 
  • Kvitto och Resa - En tjänst som hjälper dig att administrera utlägg som företaget gör. Det kan vara resor, milersättning, representation med mera. 
  • Autogiro
  • Kreditupplysning
  • E-faktura

Så fungerar Fortnox

Som kund hos Fortnox får du webbaserad hjälp med bokföring, fakturering och annan ekonomisk administration. Fortnox nås via webbläsare, du behöver alltså inte installera någon programvara. Deras tjänster är molnbaserade för flexibel och säker användning. Beställ det paket som passar ditt företag. Fortnox hjälper dig sedan att flytta över alla dina uppgifter. När överföringen är klar kan du börja använda Fortnox tjänster. 

Ta in offert för bokföringshjälp

Det finns många som bokför med Fortnox och kan hjälpa dig som företagare så att du slipper att göra allt själv. Beskriv din situation, med bland annat omsättning och antalet verifikat per månad och vad du önskar ha hjälp med så kommer ett antal företag och/eller företagare som kan hjälpa dig med bokföring i Fortnox att skicka en offert till dig.

Det är smidigt och enkelt och helt utan förpliktelser. Naturligtvis kan priset också bli bättre eftersom du konkurrensutsätter dem när du gör en offertförfrågan till många olika aktörer genom oss.

 

Våra senaste förfrågningar

Michael bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Inledande arbete med bokföring i nystartat aktiebolag. Inga anställda, beräknar inte omfattande aktivitet under 2023. Värdesätter att alla rutiner kommer på plats så snart som möjligt. Bolaget startades oktober 2022 och har bokföringsår tom 31 dec 2023. Några investeringar mm har genomförts men ej bokförts.…

Peter Åhlander bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Löpande bokföring, årsbokslut, skatte- & momsdeklaration en gång per år, redovisning månadsvis till skatteverket, lönebesked till f.n. en anställd som har lönebidrag, Upprättande av lönebesked 12 gånger per år. För närvarande cirka ett trettiotal allegat per år, kommer att öka.

Carl-Gustav bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring moms rot deklaration

elisabeth bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Behöver årsbokslut till litet dagis o pensionat,enskild firma,Inga peronalkostnader.

Lisa bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

löpande bokföring, komma ikapp med fakturering, nystartat företag, inga anställda, moms mm.

Erik bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring + Årsredovisning.
Aktiebolag startat hösten 2018.
Ingen verksamhet.
Ej momsregistrerat.
Ej lön
Ej arbetsgivare.
Räkenskapsår 1 jan - 31 dec med förlängt första räkenskapsår.
Ett fåtal utgifter (webhotell/hosting)
Behöver hjälp med att uppfylla förpliktelser i form av bokföring/årsredovisning för detta AB utan verksamhet.

Erik bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Ideell förening (en kör) som nyligen fått F-skatt. Behöver främst rådgivning för vad som behövs göras/ändras från föregående sätt att arbeta på. Gällande moms och fakturering tex

Wanja bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vi behöver hjälp med bokföring, löner samt redovisning
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.