Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringsprogram

Bokföring är en central del i företagande. För att få hjälp med bokföringen vänder sig många företagare till olika bokföringsprogram. Ett bokföringsprogram ger dig en överblick över hur ditt företag mår ekonomiskt, och ger dig även verktyg för att kunna lämna in alla de uppgifter om ditt företagande som Bolagsverket och Skatteverket kräver. Självklart kan man sköta sin bokföring själv analogt med en kassabok, men de allra flesta företagare vänder sig till ett bokföringsprogram för enklare hantering av företagets ekonomi. 

Vad är ett bokföringsprogram? 

Det finns många olika sorters bokföringsprogram på marknaden. Enklare program som endast håller koll på bokföring eller fakturering, och mer kompletta lösningar som erbjuder bokföring, fakturering, löner, företagskonto, skatter, offerter och mycket mer. Med en mer komplett lösning kan man använda ett program för all ekonomisk administration inom företaget - en lösning som många företagare väljer. 

Det finns bokföringsprogram som man installerar lokalt på sin dator och det finns webbaserade bokföringsprogram som man använder online. Ett webbaserat bokföringsprogram gör det möjligt att hantera ekonomi-frågor för företagets räkning på språng. Då kan man till exempel skicka fakturor, bokföra utgifter och bokföra inkommande fakturor med hjälp av sin mobiltelefon. 

Många bokföringsprogram erbjuder dessutom hjälp med deklarationen. Med ett automatiskt bokslut kan man enkelt föra över uppgifterna till din deklaration.

Med ett bokföringsprogram kan du sköta din bokföring själv utan hjälp av en revisor eller redovisningskonsult. Du får full överblick över ditt företags ekonomi och sköter all ekonomisk administration på egen hand - med hjälp av bokföringsprogrammet. Bokföringsprogrammet förenklar bokföringen, skickar och tar emot fakturor, automatiserar processer och gör det lättare att upprätta bokslut och deklarera. Om ditt företag har anställda kan bokföringsprogrammet hantera löner, skatter, avgifter och skapa underlag för arbetsgivardeklarationer. 

Olika bokföringsprogram

När det kommer till bokföringsprogram är marknaden relativt stort. Vissa specialiserar sig på enkla lösningar för småföretagare och de som har enskild firma, medan andra vänder sig till aktiebolag och större företag. När man väljer bokföringsprogram är det viktigt att jämföra företagens utbud, tjänster och priser. Vad kan du få av ett bokföringsprogram som är gratis? Vilka extratjänster är du tvungen att köpa till? Om du väljer en mer komplett lösning, kommer du få användning av alla funktioner? Se över vad du och ditt företag behöver, jämför aktörer och välj det erbjudande som passar dina önskemål. 

Visma

Vismas bokföringsprogram är populärt bland småföretagare i Sverige. De erbjuder bland annat bokföring, fakturering, löneprogram och system för tidsrapportering. De har två olika program för bokföring: Visma eEkonomi och Visma Administration. 

Visma eEkonomi är en digital tjänst som inte kräver att man laddar ner någon programvara. Välj om du endast vill ha fakturering eller fakturering och bokföring. 

Visma Administration är en programvara man laddar ner till sin dator. Bokföringsprogrammet gör det möjligt att fakturera, bokföra och sköta all annan ekonomisk administration. 

  • Bokföringsprogram - online och installerat på dator
  • Fakturaprogram
  • Lönehantering

Fortnox

Fortnox erbjuder ett digitalt program för bokföring. Du kan alltså administrera ditt företags ekonomi var du än är - bara du har tillgång till internet. Man kan köpa ett paket som endast ger tillgång till bokföring eller ett paket som ger tillgång till bokföring och fakturering. Med bokföring och fakturering sköts en stor del av din bokföring automatiskt. 

  • Bokföringsprogram - webbaserat 
  • Fakturering
  • Lönehantering

Bokio

Bokio erbjuder digital och webbaserad bokföring via deras bokföringsprogram. Du kan sköta bokföring, fakturering och lönehantering var du vill - så länge du har internet. Bokio gör det även möjligt att integrera ett företagskonto från Bokio med bokföringsprogrammet. Då samlas alla dina finanser för ditt företag i ett och samma ekosystem. 

  • Bokföringsprogram - webbaserat
  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Företagskonto och företagskort

Hjälp med bokföringsprogam

Det finns hjälp till hands om du antingen vill att någon gör all bokföring till dig eller om du bara vill ha hjälp med till exempel bokslutet. Vare sig vilket program du använder för din bokföring så finns det hjälp att få.

Gör en gratis offertförfrågan idag - helt utan förpliktelser. Beskriv vad det är som du vill ha hjälp med så utförligt som möjligt och luta dig tillbaka och vänta på att upp till fem offerter dyker upp där olika företagare tävlar om att få ditt uppdrag.

Våra senaste förfrågningar

Ana bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hjälpa mig med bokslut

andreas bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

jag behöver hjälp med dom lagmässiga bitarna i min enskilda firma. när det gäller bokföring, ekonomi och att skatt betalas in till skatteverker så jag följer dom lagar som finns.

Søren bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Behov för snabb hjälp av bokföring och årsslut .
Bara to faktura om året, en pr halv år men har behov for hjälp med at bokslut av ett Aktiebolag.
Helst kontakt via mail eller på min danske tlf. 004522308431

Åge bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

1. Löpande bokföring, (bokslut) årsredovisning, deklaration
2. Löpande bokföring

Elin bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hej,

Vi skulle vilja veta mer om er tjänst och om den skulle passa oss som redovisningsbyrå. Tack på förhand! Med vänlig hälsning Elin

Cecilia bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Önskar hjälp med bokföring/redovisning för enmansbolag med få transaktioner per månad.

Leyla bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring nystartad taxi företag.Ingen anställd familjeföretag.Omsättning 1,2milj år

Sofie bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Löpande bokföring
årsbokslut
momsredovisning
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.