Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföring enskild firma

Alla företagare inklusive egenföretagare är enligt lag skyldiga att föra bokföring över sin verksamhet. Alla intäkter och utgifter ska kontinuerligt bokföras för att företagets ekonomi tydligt ska kunna följas och för att det ska bli enkelt att göra ett bokslut vid årets slut. 

Att sköta bokföring för enskild firma kräver vissa kunskaper. Om företagaren är osäker på vilka regler och lagar som gäller kan det vara en god idé att låta bokföringen skötas av revisionsföretag.

När en auktoriserad revisor sköter företagets bokföring kan företagaren ägna sig åt sitt företag istället. 

Bokföring för enskilda firmor blir tryggare när den utförs av personal med specialistkompetens inom området. Företagets bokföring måste alltid spegla den reella verkligheten och för att undgå missar i bokföringen som kan få negativa konsekvenser finns det professionell redovisningshjälp att erhålla.

Att ta hjälp med bokföringen är en god investering för företagets framtid.

Ägna mer tid åt det du verkligen brinner för

Låt oss vara ärliga; anledningen till att du startade ditt enskilda företag var knappast för att du älskar att sköta bokföringen. 

Trots det är det precis detta som många enskilda näringsidkare lägger åtskilliga timmar på – timmar som kunde ha lagts på att utveckla verksamheten, slutföra arbetsuppgifter, eller varför inte bara få lite mer fritid?

Bokföring är i grunden inte särskilt krångligt, även om det kräver att du läser på om vad som gäller, organiserar dig och har lite siffertalang. Bokföringen kräver även oftast någon form av mjukvara som underlättar arbetet.

Om du driver en mindre enskild firma så är oftast bokföringen något som är fullt hanterbart på egen hand, men många väljer att åtminstone ta in professionell redovisningshjälp till en början.

Oavsett vad som passar dig bäst så finns det bokföringsfirmor till ditt förförfogande – och det behöver faktiskt inte kosta dig så mycket.

Vår tjänst är kostnadsfri

Att ansöka om offerter från flera olika bokföringsfirmor är det bästa sättet att komma igång med att ta in bokföringshjälp. Du fyller i dina behov i kontaktformuläret och sedan skickar vi det vidare till vår samarbetspartner. 

När bokföringsbyråerna sedan återkommer med sina offerter till dig kan du i lugn och ro se över prisuppgifter och annan information om dem. Det är helt gratis att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till någonting, så det är helt valfritt om du sedan väljer att anlita någon av de firmor som kontaktar dig.

Våra senaste förfrågningar

Peter bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag har ett par företag för vilka jag behöver hjälp med att föra in fakturor och kvitton i Fortnox redovisningssystem. Jag har redan en revisor så detta gäller bara det löpande arbetet med att lägga in verifikationer. Jag fotograferar själv fakturor och kvitto och skickar…

Sten bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

1) Bokföra av cirka 120 inbetalningar/år
2) Verkställa och bokföra cirka 30 utbetalningar/år
3) Avstämning av ett bankkonto
4) Budgetutfall halvårsvis
Avser perioden 1 juli 2020 - 30 juni 2021

Kanjo bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

I dagsläet skötter jag bokföringen själv via Visma E ekonommi.

Behruz bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hej
Jag har flera års erfarenhet av löpande bokföring, bokslut, ne bilaga, årsredovisning mm

Vad kostar det att få kund hos er?

Therese bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hej!


Jag skriver till dig/er med hopp om att hitta en revisor som kan hjälpa mig ur en speciell situation.

Jag startade en skönhetsklinik år 2018 som enskild firma, helt utan kunskap om redovisning. Jag kontaktade då en ekonom som hjälpte mig, men efter 1 år dog…

Axel bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vår anställde som hjälpt till med bokföringen har tyvärr blivit sjuk och kommer inte tillbaka på ett tag.
Vi har totalt 8 stycken bolag som det knappt är någon aktivitet i varav ett är under en konkursutredning. Vi behöver därför hjälp med det löpande bokföringen…

Erika bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring och årsredovisning i ett nystartat företag där verksamheten inte är igång än.

anna-clara bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Avslut enskild firma
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.