Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföring aktiebolag

Ett aktiebolag är en företagsform som inte inbegriper personligt ansvar och där antalet delägare inte är begränsat. Trots avsaknaden av personligt ansvar innebär det inte något undantag när det gäller bokföring och redovisning. Alla aktiebolag måste i likhet med andra bolagsformer sköta sin bokföring till punkt och pricka. 

Bokföring i ett aktiebolag kan vara både krångligt och omfattande. I ett aktiebolag ska det finnas revisorer för intern granskning av bolagets ekonomi, men i många fall kan det vara berättigat med en extern revisor som åtar sig granskning av hela aktiebolagets bokföring. 

För att undvika brister i bokföringen som på både kortare och längre sikt kan få negativa konsekvenser för aktiebolaget kan extern bokföringshjälp vara ett bra redskap. Låt bokföringen i aktiebolaget bli trygg och säker när auktoriserade redovisningskonsulter eller revisorer tar hand om bokföringen.

Ett noggrant skött aktiebolag blir automatiskt ett gott rykte för omgivningen.

Hur kan vår tjänst hjälpa till med bokföringen?

Vi har gjort den tidskrävande och svåra processen att hämta in och jämföra offerter från flera bokföringsfirmor både enkel och snabb för dig. 

Fyll bara i formuläret här på sidan, där ni beskriver vad ert aktiebolag behöver hjälp med för tjänster och skicka iväg er förfrågan. Resten tar vi hand om.

Ni kommer sedan att kontaktas av upp till fem olika firmor med offerter. Där får ni förutom kostnadsförslag även mer information om vilka de är och vad de har för tidigare erfarenheter. Allt för att ni ska kunna vara trygga i att ert val har precis rätt kompetens för det ni behöver hjälp med!

Fundera på vilka delar som ni behöver hjälp med

Att ta in en särskild kompetens för att ta hand om aktiebolagets bokföring är ett bra sätt att frigöra värdefull tid som istället kan fokuseras på företagets verksamhet. 

Vi vet av erfarenhet att priserna för samma uppdrag kan skilja sig ganska kraftigt åt mellan olika bokföringsbyråer, och givetvis avgör också arbetets omfattning hur mycket ert aktiebolag i slutändan får betala för tjänsten.

Fundera därför noggrant på precis vilka tjänster det är som ni behöver hjälp med; finns det delar av bokföringen som ni kan sköta själva? Behöver ni extratjänster i form av särskild rådgivning? 

Använd vår kostnadsfria tjänst idag och hitta rätt bokföringshjälp för ert aktiebolag!

Våra senaste förfrågningar

cecilia bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vill hjälpa företag med allt inom bokföring

Helene bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

bokföring, bokslut, årsredovisning

Margareta bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Litet konsultbolag behöver hjälp med årsbokslut. Jag sköter själv löpande bokföring.

Anette bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Nyregistrerat AB som behöver hjälp med att starta upp

Szilvia bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag kommer att starta mitt eget företag som säljer kaffe och snacks från en moped. Jag behöver bokföring för ensild firma.

andreas bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

jag behöver hjälp med dom lagmässiga bitarna i min enskilda firma. när det gäller bokföring, ekonomi och att skatt betalas in till skatteverker så jag följer dom lagar som finns.

Lars bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Lars Rohlin Entreprenad i Västerås

Lisa bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag behöver hjälp att bokföra för mitt företag. Det tar för mycket tid och det blir fel.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.