Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringshjälp med Bokio

Bokio är ett företag som förenklar livet för dig som företagare. De erbjuder tjänster inom bokföring, fakturering, lön och annat inom ekonomisk administration för de som driver eget företag. Med Bokio kan du bokföra digitalt och snabbt och enkelt skapa bokslut som kan överföras till din deklaration. Bokio vänder sig främst till dig som driver eget företag och redovisningsbyråer. 

Innan du väljer bokföringshjälp

Det kan vara svårt att välja vilket företag man ska vända sig till när det kommer till bokföringshjälp. Alla företag erbjuder olika lösningar och paket med olika prisplaner - både för bokföringsprogram och redovisningsbyråer. Begär en offert från flera bokföringsbyråer för att lätt jämföra och utvärdera vad de kan erbjuda dig och ditt företag. 

Detta erbjuder Bokio

Bokio har samlat allt man kan tänkas behöva för ekonomi och bokföring inom ett företag - på ett och samma ställe. 

Bokföring

Bokio tillhandahåller ett digitalt bokföringsprogram som sparas i molnet som med enkla medel ger dig en översikt över ditt företags ekonomi. De erbjuder färdiga bokföringsmallar som är anpassade efter det som ska föras in i bokföringen. Du kan automatiskt skapa rapporter om huvudbok, balansräkning, resultaträkning och moms. Vid bokslut skapas det enkelt och automatiskt via Bokio enligt Skatteverkets regler - det är alltså bara att föra över till deklarationen. Kvitton och fakturor skannas digitalt med din mobiltelefon, för att sedan föras in i din bokföring. 

Detta ingår i Bokios bokföringsprogram: 

 • Bokför enkelt med mallar
 • För in underlag via foto från din mobiltelefon
 • Automatiska rapporter - till exempel huvudbok, balansrapport och resultatrapport
 • Momsdeklaration 
 • Uträkning av moms
 • Bokslut och deklaration

Fakturering

Att fakturera är grunden i ett företag - något Bokio vill göra så enkelt som möjligt. Deras faktureringsmjukvara är enkelt, digitalt och integrerat med bokföringsprogrammet. Du kan skicka e-faktura som skickas direkt till kund via Bokio. Det går såklart även bra att skicka faktura via mail med PDF. Bokföringen är automatiserad för enkel hantering. 

Detta erbjuder Bokio vid fakturering

 • Skicka obegränsat med fakturor
 • Bokföringen är integrerad
 • Lägg till logga på din faktura
 • Skicka som e-faktura eller PDF
 • Skicka offert
 • Kundreskontra
 • ROT- och RUT-avdrag
 • Påminnelser
 • Kreditfaktura
 • Artikelregister

Lön

Bokio erbjuder även ett program för lönehantering. Med Bokios lönehantering kan du räkna ut lön, semester, ersättning vid sjukskrivning och skatt automatiskt. Du kan betala dina anställda direkt via programmet. Bokio skapar dessutom en arbetsgivaredeklaration automatiskt - varje månad. Bokföringsprogrammet från Bokio är integrerat med lönehanteringen. Löner, skatter och avgifter kan du alltså bokföra automatiskt. 

Detta ingår i Bokios lönehantering:

 • Uträkning av lön, skatter och arbetsgivaravgifter - automatiskt
 • Integrerad bokföring
 • Hantera semester och sjukersättning
 • Lönebesked skickas via Bokio
 • Löneutbetalningar
 • Arbetsgivardeklaration

Företagskonto

Vill du få ut så mycket som möjligt av Bokio kan du skapa ett konto för ditt företag. Med ett företagskonto får du bakgiro som förenklar det administrativa. Du kan dessutom betala fakturor och löner direkt med Bokio, och du får ett bankkort till ditt företag. Företagskortet gör det enkelt att bokföra utgifter för företaget direkt.  

Detta ingår med ett företagskonto från Bokio:

 • Bankgironummer
 • Synkade transaktioner
 • Koppla ett färetagskort till ditt företagskonto
 • Betala löner och räkningar för företaget enkelt med Bokio
 • Mobilapp
 • Insättningsgaranti

Så fungerar Bokio

Bokio erbjuder flera prisplaner för sina tjänster. Den mest grundläggande planen är gratis. Om man använder Bokio gratis får man tillgång till grundläggande bokföring och ett antal enkla funktioner. Vill man få full tillgång till Bokios sortiment väljer man deras betalprisplaner Balans-paketet eller Business-paketet. 

Om du vill byta till Bokio från ditt nuvarande bokföringsprogram behöver du bara exportera dina SIE-filer och ladda upp dem hos Bokio när du har skapat ett konto. Du kan även enkelt importera och lägga till kunder, artiklar och anställda. 

Ta in offert för hjälp med Bokio

Det finns många som bokför med Bokio och kan hjälpa dig som företagare så att du slipper att göra allt själv. Beskriv din situation, med bland annat omsättning och antalet verifikat per månad och vad du önskar ha hjälp med så kommer ett antal företag och/eller företagare som kan hjälpa dig med bokföring i Bokio att skicka en offert till dig.

Det är smidigt och enkelt och helt utan förpliktelser. Naturligtvis kan priset också bli bättre eftersom du konkurrensutsätter dem när du gör en offertförfrågan till många olika aktörer genom oss.

Våra senaste förfrågningar

Michael bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Inledande arbete med bokföring i nystartat aktiebolag. Inga anställda, beräknar inte omfattande aktivitet under 2023. Värdesätter att alla rutiner kommer på plats så snart som möjligt. Bolaget startades oktober 2022 och har bokföringsår tom 31 dec 2023. Några investeringar mm har genomförts men ej bokförts.…

Anna bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag behöver hjälp i uppstarten med rådgivning för att bokföra själv, men även eventuellt hjälp med förenklat årsbokslut. Enskild firma, utan anställda, nystartad.

Christian bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokslut och deklaration

Morín bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

SKALLKRAV
1) Webbaserat redovisningsprogram. Jag vill helst ha tillgång till min bokföring online.
2) Löpande/kvartalsvis bokföring utan papperskrångel, dvs scanning av kvitton och fakturor helst via mobilen (max 30 verfikat/mån)
3) Kvartalsrapportering (online)
4) Månadsvisa avstämningar (frågor via e-post)
5) Deklarationsombud
6) Bevakning av skattekonto (vill inte betala ränta)
7) Arbetsgivardeklarationer
8)…

Johan bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Har ett AB som under 2023 inte hade verksamhet. Trots det finns det lite fakturor med kostnader, uppskattar 10-20 st. Behöver årsredovisning och deklaration tack. Inget behov av revisor.

Anne bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Liten finsk förening för pensionärer som behöver hjälp med 2022 bokföring efter att våran revisor insjuknat och börjat med uppgiften men det måste göras om ! Ni lanska inte gör så här små jobb?
Inga anställda, volontärsjobb

Ewa bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag vill ha en billig enkel lösning för litet företag som erbjuder tjänster. Det ska inkludera inbetalning av moms o skatter löpande.

Rosanne bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vill ha någon påläst att vända mig till med frågor samt avlastning med den löpande bokföringen, bokslut mm. Har i dagsläget inte personal men vill kunna utöka till detta utan att behöva byta kontakt.
Vi är ett litet företag med en del kvitton och fakturor…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.