Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringsbyrå i Örebro

Vill du hitta en bra bokföringsfirma i för att få hjälp med din bokföring så gör du det här. Bokforingshjalp.nu riktar sig till dig som företagare, som vill ha offerter från bokföringsfirmor och revisorer gällande tex löpande bokföring, fakturering, löneutbetalningar, redovisning, bokslut, med mera. 

Bokföringshjälp – ofta en lönsam affär

Att anlita en bokföringsfirma kan vara en av de bästa investeringarna som ditt företag gör. Ofta tjänar du mer på att anlita professionell bokföringshjälp än om du skulle gjort det själv, då du istället lägga denna dyrbara tid på kärnverksamheten. I Örebro finns det många bra bokföringsfirmor –  använd vårt formulär för att få offerter och förslag från företagsjurister!

Ju mer du beskriver ditt behov och företag ju enklare blir det för redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Varför ska jag ta in offerter från flera bokföringsfirmor?

Precis som i alla situationer då du ska anlita professionella yrkespersoner eller köpa varor, så är det en bra idé att först jämföra de alternativ som finns på marknaden. Dels för att få en uppfattning om vad som är ett rimligt pris och var du kan få det bästa priset och dels för att få ta del av tidigare kundomdöme och mer information så att du kan vara säker på att du får den kvalitet som du eftersöker.

Det finns många bokföringsfirmor som är redo att stå till ditt förfogande, men att på egen hand försöka leta upp dem och ringa runt till samtliga är både tidskrävande och krångligt.

Vi har gjort processen enkel. Fyll bara i formuläret på sidan och invänta offerter från upp till fem olika bokföringsfirmor i Örebro!

Tveka inte att skicka in din kostnadsfria förfrågan redan idag – oavsett om du behöver hjälp med att göra bokslut eller bara vill få lite guidning i hur du ska gå vidare med ett bokföringsproblem så finns det professionella redo att hjälpa dig.

Våra senaste förfrågningar

David bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

IOGT-NTO Ängelholm.

Förening som behöver hjälp med att bokföra 2020års bokföring då tidigare kassören gick bort under året.

Underlag med bokföringsstämpel finns till och med Maj. Har försökt skriva ut för resten av året, men saknar tillgång till föregående års bokföringsprogram. Så har endast balans…

Wictor bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Mon fru jar startat ett AB och tanken var att vi skulle hjälpas åt med bokföringen mm men vi inser ganska snabbt att ingen av oss är tillräckligt bra på detta i nuläget och hon behöver hjälp med bokföringen och allt kring detta så som…

Igor bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Önskas hjälp med bokföring en gång i månaden.
finns inga anställda i företaget.
Väldigt få inköp.
3-4 fakturor/mån på försäljning
3-4 leverantörsfakturor/mån
Momsredovisning en gång per kvartal
Använder Visma

Lars bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Lars Rohlin Entreprenad i Västerås

Therese bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hej!


Jag skriver till dig/er med hopp om att hitta en revisor som kan hjälpa mig ur en speciell situation.

Jag startade en skönhetsklinik år 2018 som enskild firma, helt utan kunskap om redovisning. Jag kontaktade då en ekonom som hjälpte mig, men efter 1 år dog…

Emil bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Löpande bokföring för e-handelsföretag med ca. 200 ordrar i månaden och ca 20 utgiftsposter i månaden. Behöver även hjälp med bokslut.

Med vänlig hälsning,
Emil Fröberg

Annica bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag kan erbjuda mina redovisningstjänster.

Jimmy bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag behöver hjälp med att sammanställa årets bokföring som egenföretagare inom streaming
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.