Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringsbyrå i Linköping

Vill du hitta en bra bokföringsfirma i för att få hjälp med din bokföring så gör du det här. Bokforingshjalp.nu riktar sig till dig som företagare, som vill ha offerter från bokföringsfirmor och revisorer gällande tex löpande bokföring, fakturering, löneutbetalningar, redovisning, bokslut, med mera. 

Bokföringshjälp – ofta en lönsam affär

Att anlita en bokföringsfirma kan vara en av de bästa investeringarna som ditt företag gör. Ofta tjänar du mer på att anlita professionell bokföringshjälp än om du skulle gjort det själv, då du istället lägga denna dyrbara tid på kärnverksamheten. I Linköping finns det många bra bokföringsfirmor –  använd vårt formulär för att få offerter och förslag från företagsjurister!

Ju mer du beskriver ditt behov och företag ju enklare blir det för redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Varför ska jag ta in offerter från flera bokföringsfirmor?

Precis som i alla situationer då du ska anlita professionella yrkespersoner eller köpa varor, så är det en bra idé att först jämföra de alternativ som finns på marknaden. Dels för att få en uppfattning om vad som är ett rimligt pris och var du kan få det bästa priset och dels för att få ta del av tidigare kundomdöme och mer information så att du kan vara säker på att du får den kvalitet som du eftersöker.

Det finns många bokföringsfirmor som är redo att stå till ditt förfogande, men att på egen hand försöka leta upp dem och ringa runt till samtliga är både tidskrävande och krångligt.

Vi har gjort processen enkel. Fyll bara i formuläret på sidan och invänta offerter från upp till fem olika bokföringsfirmor i Linköping!

Tveka inte att skicka in din kostnadsfria förfrågan redan idag – oavsett om du behöver hjälp med att göra bokslut eller bara vill få lite guidning i hur du ska gå vidare med ett bokföringsproblem så finns det professionella redo att hjälpa dig.

Våra senaste förfrågningar

Johan bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Ett litet AB som bytte redovisningsbyrå vid årsskiftet 2023. Bokföringen från tidigare år (2022) har några poster som behöver redas ut där bland:

"Skulder till närstående personer, kortfristig del" som jag tror behöver justeras.

Helt ned eller avskrivning av tillgångar i "Andelar och värdepapper i andra…

Helen bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

behöver hjälp med månadsavstämningar.

Jan bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Har ett nystartat enmansföretag och behöver hjälp med bokföring, moms och redovisning mm

Anna bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

AB startat i jan-22, har inte betalat ut lön och knappt börjat fakturera. Har inte alls tid/kapacitet att sätta mig in det här nu pga familjesituation. Önskar hjälp med löpande bokföring senaste månaderna samt bokslut. Har speedledger men har noll energi.

Lars bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Lars Rohlin Entreprenad i Västerås

Ann-Sofie bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vill ha hjälp med ett årsbokslut och ev löpande

Wanja bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Vi behöver hjälp med bokföring, löner samt redovisning

Behruz bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hej
Jag har flera års erfarenhet av löpande bokföring, bokslut, ne bilaga, årsredovisning mm

Vad kostar det att få kund hos er?
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.