Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokslut

Ett bokslut görs när företagets räkenskapsår är slut. Det är viktigt att i bokslutet få med de specifikationer som ett giltigt bokslut ska innehålla. För egenföretagare och företagare är det viktigt att bokslutet görs korrekt utan brister eller avsaknad av nödvändig information. 

För att uppnå det bästa bokslutet kan det vara en fördel att ta in extern hjälp. Att ta in offerter från olika revisionsbyråer kan vara en bra start att uppnå ett perfekt bokslut för företaget.

 Även om det blir en extra kostnad att anlita någon för att göra bokslutet så blir det i förlängningen en lönsam investering för företaget. Låt företaget vila i trygga händer när bokslutet sammanställs av auktoriserad revisor eller redovisningskonsult. 

Att sammanställa ett bokslut är resurskrävande och som egenföretagare inte alltid möjligt. Fria upp tid i företaget och ta hjälp med företagets bokslut. Hjälp med bokslut är en välkommen och ofta nödvändig hjälp. Låt den bli återkommande.

Vad ska ingå i ett bokslut?

Ett bokslut ska innehålla företagets sammanlagda bokföring och redovisa resultaträkning, balansräkning och en del andra tilläggsuppgifter. Det betyder att du måste vara klar med all bokföring för året om du ska kunna göra ett bokslut.

Omsätter företaget mindre än 3 miljoner kronor om året har man rätt att göra ett förenklat bokslut, men man har fortfarande skyldighet att ha med ett flertal uppgifter i det.

Om du är osäker på vad som ska redovisas eller inte har tid att utföra bokslutet på egen hand, så är det en mycket bra idé att ta in hjälpen utifrån. Oavsett om du behöver någon som gör hela bokslutet, delar av det, eller ger dig information och stöttning längs vägen så finns det hjälp att få.

Hitta din redovisningskonsult 

Många anlitar redovisningskonsulter för att hjälpa till med löpande bokföring och/eller bokslut. Det är ett bra sätt att se till så att bokslutet blir korrekt utfört och ger möjlighet att fokusera energin på andra delar av företagsverksamheten.

Då olika redovisningskonsulter kan ge olika prisuppgifter samt vara olika bra på olika branschers verksamheter, så är det alltid en bra idé att ta in flera offerter och jämföra alternativen innan du bestämmer dig.

Sluta stressa över bokslutet –  fyll i en offertförfrågan idag!

Våra senaste förfrågningar

Eva bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring, rådgivning, bokslut/deklaration

Ulf bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring

Birgitta bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring enskild firma som har lite rörelse då det bedrivs som bisyssla

Yvette bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Ideell förening m 90-konto, betalningar inom EU, ca 20 fakturor kommer in per månad, lika många ska skickas ut, löneutbetalningar till 7 anställda, årsredovisning

Amanda bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Löpande bokföring, redovisning, deklarationer och lön. Ingen fakturering. 3 anställda, omsättning ca 9 miljoner.

elisabeth bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Behöver årsbokslut till litet dagis o pensionat,enskild firma,Inga peronalkostnader.

Johan bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Ett litet AB som bytte redovisningsbyrå vid årsskiftet 2023. Bokföringen från tidigare år (2022) har några poster som behöver redas ut där bland:

"Skulder till närstående personer, kortfristig del" som jag tror behöver justeras.

Helt ned eller avskrivning av tillgångar i "Andelar och värdepapper i andra…

Seglinge samfällighets bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.